Školní jídelna

Ke komunikaci se ŠJ můžete kromě již dřívějšího tel. čísla 571458201 použít i nové tel. číslo: 603186733 (T-mobile), včetně zasílání SMS.

______________________________________________________________________________________

Jídelníček od 20. 5. 2019 do 24. 5. 2019                                obsahuje alergeny:

PONDĚLÍ:        

Polévka z červené čočky                                                                       1.1,9

Vepřová pečeně na česneku, bramborová kaše                         1.1,7

Ovocný nápoj, okurkový salát, mléko

ÚTERÝ: 

Polévka hrášková krémová                                                               1.1,7

Hovězí na celeru, dušená rýže,                                                       1.1,9

Červená řepa, ovocný čaj, ovoce

STŘEDA:                           

Polévka vývar se sýrovým kapáním                                                 7,9      

Přírodní rybí filet na másle, brambor s jarní cibulkou            1.1,4,7

Míchaný kompot, šťáva

ČTVRTEK                        

Polévka jáhlová se zeleninou                                                            1.1,9

Fazolový guláš s krůtím masem, chléb                                         1.1,1.2

Tropico nápoj

PÁTEK:             

Polévka krupicová s vejci                                                                     1.1,3,7,9

Obalované sýrové nugety, brambor, domácí tatarka               1.1,7

Čaj s citronem, mléko

___________________________________________________________________________________

Za ŠJ: R. Kindlová, M. Kašpárková

Za ZŠ: Mgr. Bc. Irena Rotreklová

_______________________________________________________________________________________

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/2011 EU:

1)      Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, (1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut )
2)      Korýši a výrobky z nich
3)      Vejce a výrobky z nich
4)      Ryby a výrobky z nich
5)      Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6)      Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7)      Mléko a výrobky z něj
8)      Skořápkové plody a výrobky z nich (8.1 mandle, 8.2 lískové ořechy, 8.3 vlašské ořechy, 8.4. kešu, 8.5. pekanové ořechy, 8.6 para ořechy, 8.7 pistacie, 8.8 makadamie)
9)       Celer a výrobky z něj
10)      Hořčice a výrobky z ní
11)      Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12)      Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13)      Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14)      Měkkýši a výrobky z nich