Školní jídelna

Ke komunikaci se ŠJ můžete kromě již dřívějšího tel. čísla 571458201 použít i nové tel. číslo: 603186733 (T-mobile), včetně zasílání SMS.

Stravné na měsíc listopad se bude vybírat ve dnech 4.11. a 5.11. 2019, v týdnu od 28.10. do 1. 11. 2019 se

ve školní jídelně nevaří.

______________________________________________________________________________________

Jídelníček od  21 . 10. 2019 do 25. 10. 2019

PONDĚLÍ:                                                                                    obsahuje alergeny:

Polévka vývar se sýrovým kapáním                                           1.1,3,7,9

Moravský vrabec, dušená karotka, brambor                          -/1.1,7/-

mošt

ÚTERÝ: 

Polévka gulášová                                                                               1.1

Kaše z ovesných vloček s Grankem                                           1.1,7

Čaj s citronem, ovoce

STŘEDA:                           

Polévka z hlávkového zelí                                                                1.1,9

Pečené kuřecí stehno, dušená rýže s kukuřicí                        1.1

čalamáda, ovocný nápoj

ČTVRTEK                        

Polévka zeleninová s pohankou                                                        7,9

Špíz z kuřecího (krůtího) masa, bramborová kaše                    -/7

Hlávkový ledový salát, voda se sirupem, ovo jogurt              -/-/7                                                   

PÁTEK:             

Polévka z fazolí mungo                                                                     1.1,9

Těstovinový salát s tuňákem                                                          1.1,4,7

Tropico nápoj

___________________________________________________________________________________

Za ŠJ: R. Kindlová, M. Kašpárková

Za ZŠ: Mgr. Bc. Irena Rotreklová

_______________________________________________________________________________________

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/2011 EU:

1)      Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, (1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut )
2)      Korýši a výrobky z nich
3)      Vejce a výrobky z nich
4)      Ryby a výrobky z nich
5)      Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6)      Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7)      Mléko a výrobky z něj
8)      Skořápkové plody a výrobky z nich (8.1 mandle, 8.2 lískové ořechy, 8.3 vlašské ořechy, 8.4. kešu, 8.5. pekanové ořechy, 8.6 para ořechy, 8.7 pistacie, 8.8 makadamie)
9)       Celer a výrobky z něj
10)      Hořčice a výrobky z ní
11)      Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12)      Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13)      Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14)      Měkkýši a výrobky z nich