Školní jídelna

Ke komunikaci se ŠJ můžete kromě již dřívějšího tel. čísla 571458201 použít i nové tel. číslo: 603186733 (T-mobile), včetně zasílání SMS.

______________________________________________________________________________________

Jídelníček od 24 . 6. 2019 do 28. 6. 2019                                obsahuje alergeny:

PONDĚLÍ:        

Polévka brokolicová krémová                                                           1.1,9

Vepřová  kotleta na houbách, těstoviny                                         1.1

Červená řepa, mošt

ÚTERÝ: 

Polévka gulášová                                                                                      7,9

Krupicová kaše s Grankem                                                                 1.1,7

Čaj s citronem, ovoce

STŘEDA:                           

Polévka zeleninová s cizrnou                                                              7,9      

Kuřecí řízek smažený, brambor s máslem                                  1.1,3,7

Šopský salát, Tropico nápoj

ČTVRTEK                        

Polévka vývar s drožďovými noky                                                         1.1,3,7,9

Rizoto s masem (různé druhy), zeleninou sýrem, okurek           1.1,7,10

Voda se sirupem

PÁTEK:             

NEVAŘÍ  SE

___________________________________________________________________________________

Za ŠJ: R. Kindlová, M. Kašpárková

Za ZŠ: Mgr. Bc. Irena Rotreklová

_______________________________________________________________________________________

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/2011 EU:

1)      Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, (1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut )
2)      Korýši a výrobky z nich
3)      Vejce a výrobky z nich
4)      Ryby a výrobky z nich
5)      Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6)      Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7)      Mléko a výrobky z něj
8)      Skořápkové plody a výrobky z nich (8.1 mandle, 8.2 lískové ořechy, 8.3 vlašské ořechy, 8.4. kešu, 8.5. pekanové ořechy, 8.6 para ořechy, 8.7 pistacie, 8.8 makadamie)
9)       Celer a výrobky z něj
10)      Hořčice a výrobky z ní
11)      Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12)      Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13)      Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14)      Měkkýši a výrobky z nich