Školní jídelna

Ke komunikaci se ŠJ můžete kromě již dřívějšího tel. čísla 571458201 použít i nové tel. číslo: 603186733 (T-mobile), včetně zasílání SMS.

_______________________________________________________________________________________

 

Jídelníček od   27. 1. 2020 do 31. 1. 2020

PONDĚLÍ:                                                                                    obsahuje alergeny:

Polévka zeleninová s pohankou                                                        7,9

Rybí karbanátek se sýrem, brambor s máslem                         1.1,3,4,7

Salát z čínského zelí, ovocný čaj, mléko

ÚTERÝ: 

Polévka čočková s kroupami                                                             1.3,9

Záhorácký závitek, dušená rýže                                                        1.1,10

Tropico nápoj

STŘEDA:                       

Polévka kedlubnová                                                                          1.1,9

Kuřecí roláda plněná špenátem, bramborová kaše               7

Míchaný kompot s čerstvým ovocem, šťáva

ČTVRTEK                        

Polévka krupicová s vejci                                                                 1.1,3,7,9

Masové koule v rajské omáčce, houskový knedlík                 1.1,3,7

Čaj s citronem, ovoce    – pomeranč

PÁTEK:             

Nevaří se – pololetní volno

 

___________________________________________________________________________________

Za ŠJ: R. Kindlová, M. Kašpárková

Za ZŠ: Mgr. Bc. Irena Rotreklová

_______________________________________________________________________________________

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/2011 EU:

1)      Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, (1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut )
2)      Korýši a výrobky z nich
3)      Vejce a výrobky z nich
4)      Ryby a výrobky z nich
5)      Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6)      Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7)      Mléko a výrobky z něj
8)      Skořápkové plody a výrobky z nich (8.1 mandle, 8.2 lískové ořechy, 8.3 vlašské ořechy, 8.4. kešu, 8.5. pekanové ořechy, 8.6 para ořechy, 8.7 pistacie, 8.8 makadamie)
9)       Celer a výrobky z něj
10)      Hořčice a výrobky z ní
11)      Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12)      Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13)      Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14)      Měkkýši a výrobky z nich